Hoe u kunt bijdragen

Wij zijn blij dat een grote groep mensen samen met ons het hospice een warm hart toedraagt. Alle steun blijft welkom! Bijdragen kan op verschillende manieren:

Doneren
Door het doen van een eenmalige donatie, bijvoorbeeld naar aanleiding van een waardevolle actie of collecte. Lees meer over doneren. 

Schenking of legaat
Het opnemen van de Stichting Vrienden van Hospice Bethlehem in een schenking of legaat. Schenken biedt fiscale voordelen voor wie een schenking doet die meer bedraagt dan 1 % van het verzamelinkomen, of voor wie periodiek schenkt. Ook het opnemen van de Stichting als erfgenaam in uw testament, is een mogelijkheid.
Lees meer over schenkingen en legaten.

Vriend worden
Door Vriend van Hospice Bethlehem te worden, bent u betrokken en levert u een structurele bijdrage aan ons werk. Vriend worden kan al vanaf 25 euro per jaar.
Lees meer over Vriend worden van Hospice Bethlehem.

Steunen als bedrijf of organisatie
Bedrijven die zich aan onze Stichting verbinden, worden lid van het Bethlehem Partner Platform. Steun geven kan door het leveren van goederen of diensten om niet, of door financieel bij te dragen. Het Bethlehem Partner Platform is een betrokken ontmoetingsplaats voor partijen die het hospice een warm hart toedragen.
Lees meer over mogelijkheden voor bedrijven.

Vrijwilligerswerk
De betrokken zorg en aandacht van de vrijwilligers binnen Hospice Bethlehem is van grote waarde  voor de gasten. Regelmatig heeft het hospice ruimte voor nieuwe vrijwilligers. De coördinatie hiervan ligt in handen van Kalorama. Overweegt u deze stap te zetten?
Neem dan contact op met Kalorama.

Wij denken graag met u mee

Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact op met info@vriendenhospicebethlehem.nl

 

Bekijk de video voor een impressie van Hospice Bethlehem