Kansen voor bedrijven

De Stichting Vrienden van Hospice Bethehem kent een toenemend aantal bedrijven dat zich meerjarig met het hospice wil verbinden.

Bethlehem Partner Platform

Met het Bethlehem Partner Platform doen we hiervoor iets terug. Zo creëren de Vrienden van Hospice Bethlehem een ontmoetingsplaats voor bedrijven en instellingen die op zijn minst één ding gemeen hebben: de goede zorgen voor de gasten, de medewerkers en de vrijwilligers van het hospice. Als lid van het Bethlehem Partner Platform wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse Bethlehemlezing en wordt uw bedrijf vermeld op de website van het hospice.

Meer weten?

Wilt u meer wten over mogelijkheden om u aan te sluiten bij het Bethlehem Partner Platform? Neem dan contact op met onze voorzitter Ward Verkuylen.
E-mail: ward@vriendenhospicebethlehem.nl
(024) 323 01 85 / 06 53 76 34 21
of met bestuurslid Carel Sweens.
E-mail: carel@vriendenhospicebethlehem.nl
(
024) 377 39 97

Leden van Bethlehem Partner Platform:

 

Rabobank Rijk van Nijmegen steunt Stichting Vrienden Hospice onder andere met de organisatie van de Bethlehem-lezing en financierde voor een aanzienlijk deel onze hypermoderne klimaatinstallatie.

Hekkelman Advocaten en Notarissen verzorgde meermalen  de Bethlehem-lezing en steunt onze gasten met gratis (wijziging van) testamenten en schenkingen.

Kuypers Schildersbedrijf uit Druten is niet zomaar een schildersbedrijf. Met passie voor de historische betekenis van Huize Bethlehem hebben deze vakmensen het monument gerespecteerd en het toch een eigentijdse uitstraling gegeven.

Deel 2 ontwerpers ontwierp ons beeldmerk en de vertaling daarvan naar diverse communicatiedragers. Daarnaast adviseren ze ons op het gebied van communicatie.

Konings & Meeuwissen accountants en belastingadviseurs verleent ons om niet financiële- en vastgoed adviezen, verzorgt onze administratie en is onze accountant.

UMC St Radboud, prof dr. Kris Vissers draagt met zijn inspirerende inbreng en adviezen bij aan de profilering van ons hospice.

Stichting Roparun maakte modernisering van de digitale communicatie in ons hospice mogelijk (met zogenaamde all in one tv/pc’s) en financierde een aanzienlijk deel van de modernisering van het pand na verwerving door de Vrienden in 2012.

Holland Casino Nijmegen en haar medewerkers steunde onsmeerdere malen ongevraagd en gevraagd financieel, laatstelijk om de Vriendendag mogelijk te maken. Biedt daarnaast twee parkeerplaatsen in de parkeergarage aan voor het personeel van het Hospice

Ronde Tafel Nijmegen 11 benoemde ons in de jaren 2011, 2012 en 2013 als belangrijk goed doel van hun zogenaamde Vierdaagse Café (HamerParty)

DKC Totaaltechniek maakte met een ruimhartige bijdrage de klimaatinstallatie financieel beter bereikbaar.

Aannemersbedrijf Van de Water droeg gevraagd en ongevraagd bij aan specifieke verbouwingswensen. Besteedde het geld van het 75-jarig jubileum aan het maken van kastjes op maat voor de badkamers van de gasten in het hospice

Giesbers Wijchen zette zich meermaals voor ons hospice in, ook bij de verhuizing van de grote dode boom uit onze tuin (die plaatsmaakte voor een heuse hemelboom).

Carine Kelderman Pianotechniek adviseerde ons bij de aanschaf van een in meerdere opzichten prachtige nieuwe piano (mede mogelijk gemaakt door de Rotary Club Nijmegen stad en streek).

Patientline financierde voor een deel onze all in one tv/pc’s en de nieuwe flatscreens op de gastenkamers.

Lamers Installatie Service zorgde ervoor dat onze gasten comfortabel gebruik kunnen maken van een omvangrijk digitaal zendernet.

Woningbouwvereniging Gelderland WBvG zorgt voor het beheer en onderhoud van het prachtige pand Huize Bethlehem.

Meesters in Communicatie maakte meerdere malen een sfeervol verslag van de Bethlehem-lezing voor publicatie in De Gelderlander en op onze website.

Museum Het Valkhof biedt gastvrij ruimte aan onze donateurs tijdens de Vriendendag (inclusief gratis toegang tot de actuele exposities).

Specsavers opticiens Nijmegen heeft een half jaar lang per verkochte bril of hoortoestel een donatie gedaan aan onder andere het hospice.

De Nijmeegse Funrunners hebben jarenlang aan het hospice gedoneerd als ook de opbrengst uit de verkoop van het Marianne Tielemans geschreven boek “De nieuwe buurtjes! Bloedstollend…”

Hoveniersbedrijf de Overhaag heeft de binnentuin van het hospice opnieuw aangelegd en heeft daarbij een aanzienlijk deel van de kosten voor materialen en diensten voor eigen rekening genomen. De tuin ligt er weer prachtig bij!

Ruud Linssen van Buro Bliss schreef 2 prachtige artikelen naar aanleiding van de Bethlehem-lezing (resp. een verslag van een interview in 2016 en een artikel in 2017).

Driestroom steunt Stichting Vrienden Hospice Bethlehem bij de Bethlehemlezing, die dit jaar (2016) in DROOMvilla LUX, onderdeel van Driestroom, plaatsvindt.

 

Klokbouw was meedenkend partner bij de renovatie en restauratie van ons prachtige pand. Dit Nijmeegse bouw- en ontwikkelingsbedrijf maakte de feestelijke heropening (17 mei 2015) financieel mede mogelijk.


Van Hontem architecten is – na 2002 – voor de tweede maal in de historie van Hospice Bethlehem de beste adviseur voor de herinrichting in 2014 van het monumentale pand “Huize Bethlehem“. Daardoor voldoen we aan alle wettelijke eisen en regels terwijl de inrichting en kleurstelling van het pand maximaal op de wensen van gasten, medewerkers en vrijwilligers is afgestemd.

Een vriend vertelt

anne-wardenier

Anne Wardenier is al tien jaar lang vriend van Hospice Bethlehem. U leest hier waarom. Lees verder

Extra

 Bethlehem-lezing 2017

"We sterven allemaal anders". Lezing door Bert Buizert van Stichting STEM.
Lees verder >>

Familie-appartement in Hospice Bethlehem gerealiseerd i.s.m. 9 Nijmeegse hoteliers

Lees verder >>

Film over Hospice Bethlehem

Een inkijkje in de dagelijkse gang van zaken  Lees verder>>