Onderdeel Kalorama

Kalorama rgb nieuw 1.8 cm hoog 22Hospice Bethlehem maakt sinds de oprichting in 2003 deel uit van Kalorama, een zorginstelling met locaties in Beek en Nijmegen.

Afhankelijk worden van de zorg van anderen is iets ingrijpends. Als het dan toch nodig is, dan wilt u in een goede omgeving komen. Met mensen die u met respect en aandacht bejegenen en behandelen, die belangstelling hebben voor u én uw familie. Die u ondersteunen te blijven doen wat u kunt en wat u wilt.

Ruim 700 medewerkers en 350 vrijwilligers van Kalorama bieden zorg aan 500 cliënten. Dat zijn mensen die een visuele en auditieve beperking hebben, revalideren, chronisch lichamelijk ziek of dement zijn, dagbehandeling krijgen of zich in de laatste levensfase bevinden.

Locaties van Kalorama

  • Centrum voor Doofblinden in Beek en ambulante zorg in de thuissituatie voor doofblinde mensen in Nederland vanuit het Kulturhus in Beek
  • Verpleeghuis Kalorama in Beek en Verpleeghuis Veste Brakkenstein in Nijmegen met afdelingen voor mensen met dementie of een lichamelijke aandoening
  • Verzorgingshuis ‘t Höfke in Beek
  • Hopsice Bethlehem in Nijmegen

Meer informatie vindt u op de website van Kalorama.

Een medewerker vertelt

Kim-driessen

Kim Driessen is de jongste verpleegkundige. Voor haar is elke dag in het hospice bijzonder. Lees verder

Extra

 Bethlehem-lezing 2017

"We sterven allemaal anders". Lezing door Bert Buizert van Stichting STEM.
Lees verder >>

Familie-appartement in Hospice Bethlehem gerealiseerd i.s.m. 9 Nijmeegse hoteliers

Lees verder >>

Film over Hospice Bethlehem

Een inkijkje in de dagelijkse gang van zaken  Lees verder>>